BejelentésMagyar óriásnyúl
Mentsük meg az értékeinket

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm a honlapomon!

 

Sinkovicz Károly vagyok, 2011-ben kezdtem a magyar óriásnyulakkal foglalkozni. A kezdeti lépések megtételében nagy segítséget kaptam Nagy Jánostól, a Magyar Óriásnyúl - Tenyésztők Országos Egyesületének (MÓE) akkori elnökétől, melyet ezúton is köszönök. Induló állományom süldő nyulai is az ő tenyészetéből kerültek ki.

Köszönöm a támogatást tenyésztő társaimnak is, akikkel Ön is/ Te is találkozhatsz a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198263 fórumon.

2011. augusztusától tagja vagyok a Magyar Óriásnyúl - Tenyésztők Országos Egyesületének. Honlapunk elérhetősége: http://www.magyaroriasnyul.com

Minden erőmmel igyekszem, az egyetlen őshonos magyar nyúlfajtánkat megmenteni a kipusztulástól. Az erőfeszítéseket megérdemli ez a látványos küllemmel rendelkező, igénytelen, gyors növekedésű, 6-6,5 kilós, mindenütt erősen izmolt nyúlfajta, amelyet a kezdetektől, az 1900-as évek elejétől, gazdasági nyúlnak szántak. Mérete, harmonikus testfelépítése, tömött és fényes bundája, emellett igénytelensége teszi alkalmassá, hogy kisgazdaságok ideális haszonállatává váljon újra. Sok örömöt és gazdasági hasznot hozva tartójának.

Honlapomon igyekszem megosztani a nyúltartással kapcsolatos eddigi tapasztalataimat és tervezem hasznos információk elhelyezését is. Mivel most próbálom kialakítani, várhatóan időnként változni fog a tartalom.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!